Makov mali dnevnik 2021.

I ove godine iz Glasa Koncila dolazi poticajna i korisna knjižica džepnoga formata »Makov mali dnevnik 2021.«. Planer, kalendar, rokovnik, duhovno-intelektualni »pratitelj« – svi mu ti nazivi pripadaju jer iako je formatom mali, pouzdano je cjelogodišnje izdanje sa svim važnim informacijama i nadnevcima, prostorom za planiranje i ugodnu razonodu.

Dok se u njegovu prvom dijelu donosi podroban katolički kalendar za 2021., s naznakama blagdana i svetaca i prostorom za planiranje, u drugom dijelu Makov mozaik rubrika, bogat skup poučnih, poticajnih i korisnih nizova donosi molitve, priče, šale, pitalice, dječje radove, i brojne mudrosti i zanimljivosti.

Stranice »Makova malog dnevnika« prožete su ekologijom – mislima i smjernicama uz koje će svatko tko ga uzme u ruke, naizgled malim gestama i djelima, znati i moći još bolje (o)čuvati okoliš; Zemlju – naš zajednički dom. Stranice za osobno planiranje (npr. putovanja, izbora knjiga za čitanje, važnih kontakata, popisa za blagdansko darivanje, osobnih odluka…) osobito djeci, školarcima, mladima… bit će najbolji poticaj da motivacija, dobra organizacija i kreativno stvaralaštvo urode duhovnim i intelektualnim rastom te zadovoljstvom postignutim rezultatima.

Cijena knjižice je 15kn, na veće količine odobrava se poseban popust!