NOVO IZDANJE GLASA KONCILA Makov mali dnevnik 2020.

Djeci je u školi potreban raspored sati kako ne bi pomiješala svoje tjedne obveze, ali u njega ne stanu one brojne druge stvari koje se nakupe kroz godinu dana. Tomu će odlično poslužiti »Makov mali dnevnik« za 2020. godinu objavljen u izdanju Glasa Koncila, u kojem ima mjesta za sve važne događaje, aktivnosti i planove u idućih godinu dana.

Dnevnik je objavljen u malenom formatu veličine otprilike pametnoga mobitela, pa će lako stati u svaku torbu, a na svojih 200 stranica nudi obilje vrijedna sadržaja.

U prvom dijelu nalazi se katolički kalendar s naznakama blagdana i svetaca i mjestom za osobne bilješke, a u drugom dijelu nalazimo mozaik rubrika koje će makovcima biti dobro poznate. Tu su molitve, priče, šale, pitalice, recepti, dječji radovi, zanimljivosti i vrijedne informacije za čitavu godinu.

»Makov mali dnevnik« razveselit će svakoga dječaka i djevojčicu, ali i sve ostale koji se osjećaju mlado, i pomoći im da kroz cijelu godinu budu što aktivniji, pobožniji, kreativniji, pažljiviji i veseliji.