Pružimo ruku!

NOVI MAK ZA STUDENI

Novi broj Maloga koncila Maka za mjesec studeni u znaku je pružanja ruke. Od naslovnice na kojoj makovci s anđelčićima na svojim majicama kao da pružaju ruke ne bi li dohvatili nebo i svoje anđele čuvare pa preko sadržaja sve do zadnje stranice Maka.

Mak za studeni na osobit način “pruža”, ili točnije prihvaća, već pruženu Isusovu ruku koja krajem studenoga, prve nedjelje došašća, poziva mašući iz betlehemske štalice! Do nje se stiže pružanjem vlastite ruke bližnjima, potrebitima, dragima i svim drugima. Na tome će putu vjeronaučnim skupinama, ali i pojedincima, za lakši hod kroz došašće i bolju duhovnu pripremu za doček Božića, pomoći Makov Kalendar došašća.

Novi Mak donosi i druge zanimljive sadržaje u svojim već “uhodanim” rubrikama kao što su: Učimo moliti uz bl. Alojzija Stepinca, Pisma iz misija, Znam sam, stripovi, šale, zagonetke, psihotest, Zoomak, Zanimljivi zemljopis, Dramolet, vijesti, Mozaik dobrote, Geomak, literarni i likovni radovi makovaca, svetačke zgodice, Nedjelja s Isusom, priča, Rokova istraživanja i Martin dnevnik, Blaževa pošta, Proletuše

Dakako, tu je i novi nagradni zadatak u Stjepkovoj tražilici koji najsretnijim čitateljima donosi vrijednu nagradu. (vp)