VJERA AMERIČKOGA GLUMCA IZ HUMORISTIČNE SERIJE I »Fraiser« hoda za život

Kelsey Grammer

Glumac, komičar, producent, redatelj, scenarist, najpoznatiji po ulozi psihijatra dr. Frasiera Cranea u televizijskoj seriji »Frasier«, Allen Kelsey Grammer rođen je 21. veljače 1955. u Saint Thomasu na Američkim Djevičanskim Otocima, u obitelji glumice i plesačice Sally Cranmer i glazbenika Franka Allena Grammera ml.

Zagovornici prava na život

Unatoč brojnim obiteljskim tragedijama i uživanju u porocima, uspio je pronaći pravi put, kako svjedoči, zahvaljujući čvrstoj vjeri. Kao snažni zagovornici prava na život, glumac i supruga Kayte često preko društvenih mreža i hrabrih odjevnih kombinacija s različitim natpisima šire biblijsku poruku o svetosti života koji treba njegovati i štititi, prikazujući pobačaj kao izbor nemoralan i neopravdan.

Prekid trudnoće nepravedno kažnjava

Aktivno sudjeluju u Hodu za život u Washingtonu zagovarajući poštovanje djetetova prava na život. Smatra da prekid trudnoće nepravedno kažnjava dojenče za tuđe postupke, čak i u slučaju silovanja, o čemu je rekao: »To je zamršeno područje, ali ako čovjek ima poštovanja prema životu i poštovanja prema izboru, ne bi trebalo oduzeti život dojenčadi.«